/
/
Μέριμνα για τα Παιδιά και την Οικογένεια

Μέριμνα για τα Παιδιά και την Οικογένεια

Μέριμνα για τα Παιδιά και την Οικογένεια

Mε ιδιαίτερη ευαισθησία βρισκόμαστε στο πλευρό των παιδιών και κυρίως εκείνων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας ή νοσηλεύονται σε νοσοκομειακές μονάδες.  Προς αυτήν την κατεύθυνση στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια και το έργο των μη κερδοσκοπικών Οργανισμών, Φορέων και Σωματείων που  αγκαλιάζουν  με αγάπη τα παιδιά αυτά.

Η εκπόνηση ενός πρωτοποριακού προγράμματος για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της εταιρίας μας υπήρξε μια μοναδική ενέργεια για τα ελληνικά δεδομένα. Στηρίζοντας, με την επιχορήγηση σημαντικού χρηματικού ποσού τις οικογένειες των εργαζομένων μας που έφεραν στο κόσμο μία νέα ανθρώπινη ζωή, προσπαθήσαμε να συμβάλουμε στην καταπολέμηση του φαινομένου της υπογεννητικότητας. Σήμερα βλέποντας τα παιδιά αυτά να μεγαλώνουν, νιώθουμε ιδιαίτερη υπερηφάνεια, συγκίνηση και ευτυχία.

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία Galenica στα πλαίσια της  ιδιαίτερης ευαισθησίας που δείχνει προς τα παιδιά και κυρίως εκείνων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας ή νοσηλεύονται σε νοσοκομειακές μονάδες, στάθηκε για ακόμη μια φορά αρωγός στην προσπάθεια και το έργο της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Ανοιχτή Αγκαλιά» η οποία αγκαλιάζει όλα τα Νοσηλευόμενα Παιδιά στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία της χώρας μας,  με στόχο την θωράκιση τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής τους υγείας.

Στα πλαίσια αυτά, η Galenica  είχε την χαρά να ενισχύσει τις δυο θεατρικές παραστάσεις που οργανώθηκαν ενόψει των εορτών από την Ανοιχτή Αγκαλιά στο Νοσοκομείο Παίδων Π&Α Κυριακού καθώς και στο Κέντρο Ημέρας που λειτουργεί η Ανοιχτή Αγκαλιά στο Δήμο Κρωπίας, με την πεποίθηση ότι μπορεί να προσφέρει γέλιο, χαρά και δημιουργικότητα στα παιδιά αυτά.