/
/
Υποστήριξη της Δημόσιας Υγείας

Υποστήριξη της Δημόσιας Υγείας

Υποστήριξη της Δημόσιας Υγείας

Συμμετέχουμε σε δράσεις και προγράμματα για τη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των συνανθρώπων μας (όπως είναι οι Εκστρατείες  Προληπτικής Ιατρικής και  Ενημέρωσης των πολιτών για ζητήματα υγείας, η ενίσχυση των δραστηριοτήτων των επιστημονικών φορέων, κ.ο.κ.). Ενισχύουμε τον εξοπλισμό των  δημόσιων νοσοκομειακών μονάδων της χώρας, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία τους, την αποτελεσματικότερη νοσηλεία και κατ’επέκταση την προάσπιση της υγείας των συνανθρώπων μας.

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία Galenica, στα πλαίσια της συνεργασίας της με Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και αντιλαμβανόμενη πάντα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι μας και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες τους, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των Μ.Κ.Ο. για την βελτίωση των συνθηκών, τόσο των παιδιών, όσο και των οικογενειών τους, αποστέλλοντας φάρμακα που χρειάστηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες τους. H Galenica έπειτα από επιτακτικές ανάγκες προσφέρει φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα απευθείας σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς όπως: στο «Χαμόγελο του Παιδού», στην «Κιβωτό του Κόσμου», στο «Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ηρακλείου Κρήτης», στην «Ανοιχτή Αγκαλιά», στο κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων» (Κ.Υ.Α.Δ.Α), στο «Πολυδύναμο Κέντρο Προστασίας του Δήμου Βύρωνα», στη Μ.Φ.Η.  Ι. Μητρόπολης Ν. Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος ‘’ Ο Καλός Σαμαρείτης ‘’ & ‘’Παναγία η Ελεούσα’’.

Επιπλέον, μέσω των Συλλογικών της Φορέων, την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας και τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, η Galenica ενισχύει με φάρμακα τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών καθώς και άλλους Δήμους, με την πεποίθηση να συνδράμει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας.

Στα πλαίσια των εταιρικών κοινωνικών δράσεων του ομίλου μας, στεκόμαστε αρωγοί σε αιτήματα κοινωνικών φαρμακείων της επικράτειας, με προσφορές σκευασμάτων μας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και  με αίσθημα ευθύνης στα αιτήματα αυτά, είτε έφτασαν στην εταιρία μας με άμεσο τρόπο είτε μέσω Ενώσεων/Συνδέσμων/Συλλογικών Οργάνων , ενισχύοντας το κοινωνικό τους έργο ως παροχή υγειονομικής περίθαλψης, σε ασθενείς με διάφορα νοσήματα που τους ταλαιπωρούν και που έχουν ανάγκη να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις φαρμακευτικές αγωγές τους.

Η εταιρία Galenica στα πλαίσια της στήριξης πρωτοβουλιών και δράσεων Συνδέσμων/Ενώσεων/Συλλογικών Οργάνων του Τομέα της Υγείας για την αντιμετώπιση των αναγκών που προέκυψαν  λόγω κορονοϊού, με  ιδιαίτερη ευαισθησία στάθηκε αρωγός και συμμετείχε με δωρεά προς το Υπουργείο Υγείας αναλώσιμων προστατευτικών ειδών και υγειονομικού εξοπλισμού, συμβάλλοντας στην περαιτέρω θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.