/
/
Η Galenica χορηγός μιας εξαιρετικής παιδικής Θεατρικής παράστασης που αφυπνίζει την οικολογική συνείδηση των παιδιών

Η Galenica χορηγός μιας εξαιρετικής παιδικής Θεατρικής παράστασης που αφυπνίζει την οικολογική συνείδηση των παιδιών

H ελληνική φαρμακευτική εταιρία Galenica, στο πλαίσιο της φροντίδας και της αγάπης της προς τα παιδιά, υποστήριξε ως ευγενικός χορηγός την Θεατρική Οικολογική Παράσταση «Το Τραγούδι της Γης», που διεξήχθη στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών, στις 18 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωί. Διοργανωτής της παράστασης, που αγκαλιάστηκε με χαρά και ενθουσιασμό από όλους τους μικρούς φίλους που την παρακολούθησαν, ήταν η Ανοικτή Αγκαλιά των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής.

«Το Τραγούδι της Γης» απευθυνόταν σε παιδιά 7-12 ετών και χαρακτηριζόταν για την διαδραστική επικοινωνία με το παιδικό κοινό, κάτι που βοήθησε στην καλύτερη κατανόηση και αφομοίωση των μηνυμάτων και διδαγμάτων του έργου.

Συγκεκριμένα, η αξία της ανακύκλωσης, η περιβαλλοντική μόλυνση σε όλα τα επίπεδα από τις ανεξέλεγκτες ενέργειες των ανθρώπων, που συχνά αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για το περιβάλλον, ελλοχεύοντας την βιωσιμότητα των ζώων και την ανάπτυξη της χλωρίδας, όπως και οι λόγοι που διαταράσσουν σήμερα την ισορροπία του οικοσυστήματος οδηγώντας σταδιακά στην καταστροφή του πλανήτη, ήταν δυνατά μηνύματα που πέρασε αυτή η παιδική παράσταση σε όσους την παρακολούθησαν.

Το θεατρικό έργο «Το Τραγούδι της Γης» μεταλαμπάδευσε στα παιδιά ένα μήνυμα και μια αλήθεια πολύ σημαντική: Πως καθώς είναι οι πολίτες και τα ιθύνοντα μυαλά του αύριο είναι και εκείνα που έχουν την ικανότητα να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και να αλλάξουν προς το καλύτερο το μέλλον του πλανήτη μας…

H Ανοικτή Αγκαλιά των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή της Galenica στην υλοποίηση του ανθρωποκεντρικού της έργου για μια ακόμα φορά, βράβευσε την εταιρία με αναμνηστική τιμητική πλακέτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η φαρμακευτική εταιρία Galenica στο πλαίσιο της μακροχρόνιας και αδιάκοπης προσφοράς της προς τον άνθρωπο και ιδιαίτερα τα παιδιά, συνεργάζεται με μη κερδοσκοπικούς φορείς και οργανισμούς στηρίζοντας το πολύτιμο έργο και την σπουδαία προσπάθεια τους.